Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κομισιόν: Έτοιμη να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ιταλία μετά το φονικό σεισμό

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεσμεύεται να αποστείλει βοήθεια στο νησί της Ισκια, στον απόηχο του φονικού σεισμού των 4,2 ρίχτερ που στοίχισε τη ζωή σε 39 άτομα.

«Η ΕΕ είναι πανέτοιμη να στείλει βοήθεια. Το επί 24ώρου βάσης Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης βρίσκεται σε άμεση επαφή με τις ιταλικές αρχές πολιτικής προστασίας από τις πρώτες πρωινές ώρες», δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο σεισμός των  4,2 Ρίχτερ, σημειώθηκε σε μια ιδιαίτερα σεισμογενή, αλλά και ηφαιστειογενή περιοχή και ήταν αρκετός για να δημιουργήσει μια νέα τραγωδία στην Ιταλία, αυτή τη φορά στην Ισκια, έναν νησί κοντά στη Νάπολη, το οποίο ισοπεδώθηκε. 

Δύο νεκροί και 39 τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός, ενώ αρκετοί ακόμη παραμένουν παγιδευμένοι στα ερείπια των έξι κτιρίων που κατέρρευσαν και των πολλών άλλων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Tags
Back to top button