Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κομισιόν: Δυσφορία και σκεπτικισμός για τις νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να «ενεργήσει κατάλληλα» εφόσον δεν ληφθούν επαρκώς υπόψιν τα συμφέροντά της στο νέο νομοσχέδιο των ΗΠΑ για τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, υπογράμμισε σήμερα, σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Η ΕΕ είναι απόλυτα ταγμένη στο καθεστώς κυρώσεων της Ρωσίας. Ωστόσο, η ενότητα της Ομάδας των 7 (G7) στο θέμα των κυρώσεων και η στενή συνεργασία μεταξύ των συμμάχων είναι στο κέντρο του να διασφαλίσουμε την πλήρη εφαρμογή των Συμφωνιών του Μινσκ.

Αυτός είναι ένας βασικός στόχος που η ΕΕ και οι ΗΠΑ συμμερίζονται. Το αμερικανικό νομοσχέδιο θα μπορούσε να έχει ακούσιες μονόπλευρες συνέπειες που επηρεάζουν τα συμφέροντα της ΕΕ στην ενεργειακή ασφάλεια. Για αυτό το λόγο η Κομισιόν κατέληξε σήμερα ότι εάν οι ανησυχίες μας δεν ληφθούν επαρκώς υπόψιν, είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε κατάλληλα εντός ημερών.

Το να βάζει κανείς ‘Πρώτα την Αμερική’ δεν μπορεί να σημαίνει ότι τα συμφέροντα της Ευρώπης μπαίνουν στο τέλος», δήλωσε ο Γιούνκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν.

Η Ένωση επί του παρόντος αναφέρει τις ανησυχίες της για το θέμα τις ΗΠΑ και τους εταίρους της, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Η Κομισιόν θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία στις ΗΠΑ και την επακόλουθη εφαρμογή του νομοσχεδίου και θα δράσει άμεσα εάν και όταν χρειαστεί», ανέφερε η Επιτροπή.

 

Tags
Back to top button