Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κολύμβηση: Κολυμβητής έβγαλε τον ώμο του πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες(βίντεο)

Ένας ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει το γκολ βγάζοντας τη φανέλα, σηκώνοντας τις γροθιές του... Ένας μπασκετμπολίστας πανηγυρίζει ένα καλάθι ή μια τάπα δείχνοντας τα μπράτσα του.

Πως πανηγυρίζει όμως ένας κολυμβητής μια επιτυχία του; Συνήθως σηκώνοντας ψηλά τα χέρια ή βουτώντας ξανά μέσα στο νερό...


Μόνο που ο 17χρονος Ραφαέλ Φοντ Νταμέρ πάνω στην τρελή του χαρά για την εξαιρετική του κούρσα στα γαλλικά τράιαλς στα 100μ. ελεύθερο, που του έδωσε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πανηγύρισε πιο έντονα απ' ότι έπρεπε και τώρα κινδυνεύει να μην αγωνιστεί.

Ο Νταμέρ, που κέρδισε και μια θέση στην ομάδα 4χ1000, τερμάτισε δεύτερος με επίδοση 48:14 που είναι ατομικό ρεκόρ, με το όριο για τους Αγώνες στο Παρίσι να είναι 48:34.

Αμέσως μετά τον τερματισμό του ο νεαρός κολυμβητής γύρισε το κεφάλι του για να δει τον χρόνο του κι όταν αντιλήφθηκε ότι είχε πιάσει το όριο ξέσπασε και χτύπησε με δύναμη το νερό.

Κι ήταν τόσο έντονο το χτύπημα του που κατάφερε να βγάλει τον ώμο του, κάτι που αντιλήφθηκε αμέσως όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ασημένιο μετάλλιο στα 800μ ελεύθερο και για τον Μάρκο


Ο Νταμέρ μάλιστα χρειάστηκε τη βοήθεια των συναθλητών του για να βγει από την πισίνα και να βρεθεί κατευθείαν στον ιατρείο όπου του του έγινε προσωρινή ανάταξη για να εμφανιστεί με μπανταρισμένο τον ώμο στην απονομή...

Κι αμέσως μετά βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι αισιόδοξες καθώς απομένει ένας μήνας για την έναρξη των Ολυμπιακών (26/7)...

 

Tags
Back to top button