Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κλειστός ο ζωολογικός κήπος των Σκοπίων λόγω γρίπης των πτηνών

Οι υγειονομικές αρχές των Σκοπίων «σφράγισαν» σήμερα τον ζωολογικό κήπο, έπειτα από περιστατικό με νεκρή χήνα, σε λίμνη του ζωολογικού κήπου, η οποία ύστερα από εργαστηριακό έλεγχο από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου των Σκοπίων διαπιστώθηκε ότι πέθανε από γρίπη των πτηνών.

Από τους 16 εργαζόμενους στον ζωολογικό κήπο των Σκοπίων, τέσσερις που φρόντιζαν πτηνά σε αυτόν τέθηκαν υπό υγειονομικό έλεγχο.

«Για την καταστολή της νόσου και την πρόληψη της εξάπλωσής της εκτός του ζωολογικού κήπου σε ζώα και ανθρώπους απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος ζώων από τον ζωολογικό κήπο και η παρουσία ανθρώπων (επισκεπτών) στον κήπο.

Τα μέτρα θα ισχύουν για 21 ημέρες, ξεκινώντας από σήμερα, οπότε και ο ζωολογικός κήπος θα είναι κλειστός για τους επισκέπτες» αναφέρεται σε ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών των Σκοπίων. 

Για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης της νόσου και σε άλλα ζώα, θανατώθηκε ένας αριθμός πτηνών στον ζωολογικό κήπο των Σκοπίων ανέφεραν ακόμη οι υγειονομικές Αρχές.

Τον ζωολογικό κήπο των Σκοπίων επισκέπτεται καθημερινά μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Tags
Back to top button