Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Συγγρού-Φιξ και Πανόρμου το Σαββατοκύριακο

Κλειστοί θα παραμείνουν σταθμοί του μετρό το Σαββατοκύριακο, λόγω εργασιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ πρόκειται για τους σταθμούς «ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ» και «ΠΑΝΟΡΜΟΥ». Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να σταματούν.

Οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετούνται με τις εξής εναλλακτικές διαδρομές άλλων λεωφορειακών γραμμών:

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ

Οι επιβάτες των τροφοδοτικών γραμμών :

106 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ

126 Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ

136 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Β – ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ

137 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Α – ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ

910 ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ – ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

μπορούν να μετεπιβιβάζονται στις διερχόμενες γραμμές από τη λεωφόρο Συγγρού:

Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΑ, Β2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ, 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στη γραμμή ΤΡΑΜ, για τις μετακινήσεις τους από και προς το κέντρο της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας)

550 ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΚΗΦΙΣΙΑ και 10 ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τρόλεϊ), για τις μετακινήσεις τους από και προς τις περιοχές Παναθηναϊκού Σταδίου, Χίλτον, Αμπελοκήπων, Κηφισίας.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Οι επιβάτες των τροφοδοτικών γραμμών :

036 ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ – ΣΤ. ΠΑΝΟΡΜΟΥ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΥΨΕΛΗ

651 ΨΥΧΙΚΟ – ΠΑΝΟΡΜΟΥ Α

653 ΨΥΧΙΚΟ – ΠΑΝΟΡΜΟΥ Β

602 Ν. ΙΩΝΙΑ – ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ- ΣΤ. ΠΑΝΟΡΜΟΥ

μπορούν να μετεπιβιβάζονται στις διερχόμενες γραμμές από την λεωφόρο Κηφισίας:

14 ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ –ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ (τρόλλει), 18 ΜΟΥΣΕΙΟ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ (τρόλλει), 19 ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΤ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ (τρόλλει) και Α7 ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ, καθώς και στις γραμμές 046 ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ και 610 ΦΙΛΟΘΕΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, για τις μετακινήσεις τους από και προς τις περιοχές Λεωφ. Αλεξάνδρας , Κέντρο

Χ14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ και 3 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ- Ν. ΨΥΧΙΚΟ (τρόλλει), για τις μετακινήσεις τους από και προς τις περιοχές Βασ. Σοφίας, Κέντρο και

550 ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΚΗΦΙΣΙΑ και 10 ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ (τρόλλει), για τις μετακινήσεις τους από και προς τις περιοχές Βασ. Σοφίας , Παναθηναϊκό Στάδιο, Συγγρού.

Tags
Back to top button