Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυβέρνηση τρομοκρατών; 300 άτομα διαδήλωσαν υπέρ της αποφυλάκισης Κουφοντίνα στην Κουμουνδούρου

Εξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης περίπου 300 αντιεξουσιαστές πραγματοποιώντας πορεία υποστήριξης για τις απορρίψεις στις αιτήσεις αδειών των φυλακισμένων για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γούρνα.

Σημείο εκκίνησης της πορείας ήταν τα προπύλαια ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί καθέτως και στην οδό Πειραιώς προκειμένου να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση έτσι ώστε οι διαδηλωτές να μην καταφέρουν να προσεγγίσουν στον στόχο τους που είναι η είσοδος των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωσή τους στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Η προσυγκέντρωση της πορείας ήταν στα Προπύλαια και στις 7 παρά 20 περίπου ξεκίνησε η πορεία για να κατευθυνθεί προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομουνδούρου. Περίπου 400 άτομα. Αυτή την στιγμή η πορεία βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου και φωνάζονται συνθήματα. Έντονη παρουσία των ΜΑΤ, δεδομένης της αριθμητικής προσέλευσης κόσμου. Κλειστή η πειραιώς από κλούβες έως και ένα τετράγωνο πριν τα γραφεία. Έντονος παλμός και συνθήματα. Υπάρχουν τρία πανό: ένα από φωνή λευτεριάς, από ΟΚΔΕ και Κοντρα».

 

 

Tags
Back to top button