Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: Εξετάζεται παράταση του σχολικού έτους μέσα στο καλοκαίρι

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί το σχολικό έτος.

«Η παράταση του σχολικού έτους είναι ένα σενάριο που εξετάζεται, δεν έχουμε αποφασίσει γιατί δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, είναι ένα σενάριο, απόφαση δεν έχει ληφθεί. Όχι στις διακοπές του Πάσχα, μέσα στο καλοκαίρι» είπε στον Θέμα 104,6.

Όπως είπε η η ύλη έχει καλυφθεί με την τηλεκπαίδευση. Για τις συνθήκες που γίνεται η τηλεκπαίδευση στα σπίτια η κ. Μακρή επισήμανε ότι «ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν παραγνωρίζουμε ότι οι δια ζώσης εκπαίδευση έχει και άλλες αρετές, όπως η επαφή με σχολική κοινότητα».

Για την πρόταση της ΟΛΜΕ να μην πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια, απάντησε ότι «όλες οι προτάσεις τις ακούμε με ενδιαφέρον. Αν θα το αποφασίσουμε θα κριθεί και από το χρόνο που θα ανοίξουν τα σχολεία. Συζητείται μόνο η παράταση του έτους και όλα τα άλλα είναι σενάρια» ανέφερε.

Για τις απουσίες είπε ότι καταχωρίζονται, όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με την υφυπουργό τόνισε ακόμα ότι προτεραιότητα είναι η Γ’ Λυκείου, ώστε να γίνουν κανονικά οι πανελλαδικές στην ώρα τους. Επισήμανε μάλιστα ότι έχει γίνει μείωση της ύλης..

Tags
Back to top button