Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Κιτρινόμαυρο τείχος … σε εφοριακούς από οπαδούς στον Βόλο

Κιτρινόμαυρα… εμπόδια βρήκαν μπροστά τους χθες νωρίς το απόγευμα ράμπο της εφορίας, ενώ ετοιμάζονταν να κάνουν «έφοδο» σε κεντρικό καφέ του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο τριών εφοριακών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Βόλο από τη Λάρισα, επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο για την έκδοση αποδείξεων, αλλά τράπηκαν κακήν κακώς σε φυγή…

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα. Εκείνη την ώρα, το κέντρο της πόλης πλημμύριζε από ΑΕΚτζήδες. Τα καταστήματα ήταν όλα γεμάτα από κόσμο, ενώ πολλοί οπαδοί, αναμένοντας τη μεγάλη αναμέτρηση, έκαναν βόλτα και ανά τα τακτά διαστήματα φώναζαν συνθήματα.

Την ώρα που στην πόλη είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή του παραμικρού επεισοδίου, και καταβαλλόταν γενναία προσπάθεια ώστε το κλίμα να μην είναι τεταμένο, ένταση προκλήθηκε όταν εφοριακοί υπάλληλοι προσπάθησαν να μπουν σε καφετέρια.

Η παρουσία τους ωστόσο έγινε αντιληπτή, και οπαδοί της ΑΕΚ άρχιζαν να φωνάζουν και να τους καλούν να φύγουν.

Προς στιγμήν επικράτησε μεγάλη ένταση. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πλήθος οπαδών. Οι «ράμπο» της εφορίας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται τελικά να αποχώρησαν.

Απομακρύνθηκαν από την περιοχή χωρίς να προχωρήσουν σε έλεγχο ούτε και σε παρακείμενα καταστήματα, τα οποία είχαν επίσης πλήθος κόσμου για να εξυπηρετήσουν.

Καταστηματάρχης που είδε το περιστατικό δήλωσε ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι βρήκαν κυριολεκτικά μπροστά τους κιτρινόμαυρο τοίχο. «Δεν τους άφησαν να περάσουν», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Είχαν προηγηθεί έλεγχοι σε καφέ και ουζερί τις πρωινές ώρες, χωρίς όμως προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ Εστίασης Μαγνησίας, οι έλεγχοι διεξήχθησαν απρόσκοπτα, ενώ δεν υπήρξαν παράπονα από τους επαγγελματίες.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Tags
Back to top button