Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς (βίντεο)

Τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς στην Αθήνα επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, τον οποίο συνόδευε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, πραγματοποιείται με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας όλων των μουσείων της χώρας.

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε στα instastories ένα βίντεο από τον χώρο του μουσείου καθώς και το μήνυμα: «ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα»

Στο Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών ο Μητσοτάκης


Οι επισκέπτες των μουσείων θα πρέπει να διατηρούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλο με τη χρήση της μάσκας να μην είναι υποχρεωτική.

Οι εργαζόμενοι, όμως, και ειδικά εκείνοι που έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό, είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια της βάρδιάς τους.

Τα αναψυκτήρια των μουσείων λειτουργούν κανονικά με τους κανόνες που ισχύουν για όλα τα κυλικεία λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τα πωλητήρια των μουσείων λειτουργούν κανονικά τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα.

Tags
Back to top button