Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητοποίηση ενάντια στα «ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις» της κυβέρνησης από αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς

Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στα «ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις» της κυβέρνησης σήμερα Τετάρτη στις 17:00 στο Σύνταγμα αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί.

Όπως λένε οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας «ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας» ζητώντας «πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου».

Σε σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων γίνεται λόγος για οχήματα – νεκροφόρες, για υπηρεσίες – χωματερές, για ενδοεπικοινωνία – ευάλωτη σε εγκληματικές ομάδες κ.α.

«Ας δώσουμε ένα τέλος όλοι μαζί στον εμπαιγμό και την απαξίωση» σημειώνουν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ενώ κάλεσμα σε συναδέλφους τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο απευθύνουν και αστυνομικοί που συμμετέχουν σε συνδικαλιστικά όργανα και υπηρετούν στα ΜΑΤ.

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισημαίνει ότι «σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζικά και αγωνιστικά διεκδικώντας: Ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, την άμεση και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του ΣτΕ, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των αποθεματικών, την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας. Για τον σκοπό αυτό στις 16:00 θα αναχωρήσει από το ΥΝΑΝΠ λεωφορείο για τους συναδέλφους που επιθυμούν να μετακινηθούν στο Σύνταγμα».

Tags
Back to top button