Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κινήσεις Απελπισίας: Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο πολυπληθούς πόλης του Ντονιέτσκ-Πολλοί τραυματίες λέει ο δήμαρχος! (Εικόνα)

Πριν λίγο, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν πυρά από πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Grad έναντι της πόλης Γκορλόβκα. Αυτό ανέφερε επίσημη πηγή από την Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ, η οποία σχετίζεται με τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας.

Ο Πούτιν «ψυλλιάστηκε» το ύπουλο σχέδιο των Αμερικανών στην Ουκρανία-Για αυτό πολεμάει μόνο με το ένα «χέρι» του ρωσικού στρατού!

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Επιπρόσθετα και σύμφωνα πάντα με την πηγή, ο ουκρανικός στρατός έριξε πέντε βλήματα διαμετρήματος 155 χιλιοστών στην πόλη Ντόνετσκ.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας άνοιξαν πυρ στην Γκορλόβκα πολλαπλές φορές μέσα στην ημέρα. Ο επικεφαλής της πόλης ανέφερε το απόγευμα για τρεις ντόπιους τραυματίες. 

Η Γκορλόβκα βρίσκεται 50 χιλιόμετρα βόρεια του Ντόνετσκ, ενώ αποτελεί έδρα του χημικού εργοστασίου Stirol και διάφορων λιγνιτωρυχείων. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οικισμούς σε όλη την Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ, με τον πληθυσμό πριν την έναρξη του πολέμου στο Ντονμπάς να ανέρχονταν σε περισσότερους από 250 χιλιάδες κατοίκους.

Το πυροβολικό διαμετρήματος 155 χιλιοστών βρίσκεται σε υπηρεσία μόνο με το ΝΑΤΟ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και άλλες χώρες προμήθευσαν το Κίεβο με δεκάδες πυροβόλα M777 μεγάλου βεληνεκούς, όπως και αυτοκινούμενα PzH 2000 από την Γερμανία, πολωνικά Krab και γαλλικά Caesar.

Νέα Είδηση από Μελιτόπολη

Στην Μελιτόπολη τώρα, αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής, Γιεβγκένι Μπαλίτσκι, πως πραγματοποιήθηκε μία προσπάθεια δολοφονίας του προέδρου των δικαστηρίων της Ζαπορίζια.

Ο ίδιος αποκάλεσε το συμβάν άλλη μία προσπάθεια του Κιέβου να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση και να εμποδίσει την επαναφορά της κανονικότητας και της ειρήνης στην περιοχή. Σύμφωνα με αυτόν, με την άμεσα συμμετοχή του προέδρου των δικαστηρίων στην περιοχή Ζαπορίζια, το δικαστικό σώμα αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα.

Οι αντιπυραυλικοί Patriot δεν θα σώσουν την Ουκρανία από τα «νύχια» του Πούτιν προειδοποιούν Αμερικανοί!

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα που σκοπό έχει να ταυτοποιήσει τους υπαίτιους της προσπάθειας ανθρωποκτονίας. 

Σύμφωνα με την ρωσική RIA Novosti, οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες συχνά πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις έναντι Ρώσων επισήμων και αξιωματούχων του σώματος επιβολής του νόμου στην περιοχή της Ζαπορίζια. Την προηγούμενη τρίτη έλαβε χώρα μία έκρηξη στην Μελιτόπολη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αντιπροέδρου της κύριας διεύθυνσης του υπουργείο εσωτερικών.

Tags
Back to top button