Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κινδυνεύει η υγεία της βασίλισσας Ελισσάβετ; Η φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία

Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισσάβετ βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας από την επίσκεψη του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας στο Μπάκιγχαμ.

Η 92χρονη μονάρχης πόζαρε χαμογελαστή με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας, ωστόσο, τα βλέμματα όλων δεν έπεσαν ούτε στα υπέροχα ρούχα τους, ούτε στα πλατιά τους χαμόγελα. 

Τα βλέμματα όλων έπεσαν στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ενα χέρι μελανιασμένο, με μεγάλους μώλωπες. 

«Ανησυχώ, βλέπω έναν φριχτό μώλωπα», έγραψε κάποιος στα social media ενώ άλλοι συμπλήρωναν: «Η κυρία είναι 92 ετών. Κάθε μικρό χτύπημα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο μώλωπα σαν και αυτόν». 

«Μου αρέσει να σατιρίζω την βασίλισσα, αλλά με ανησυχεί», έγραψε κάποιος άλλος και συμπλήρωσε ένας ακόμη: «Έχασα κάτι; Τι είναι αυτός ο φριχτός μώλωπας;». 

Κάποιος άλλος εξέφρασε την άποψη ότι ενδεχομένως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάποιο κάψιμο και κάποιος ακόμη ότι ενδεχομένως όλο αυτό να έγινε στην προσπάθεια κάποιου (σσ νοσηλευτή ή γιατρού) να βρει φλέβα στο χέρι της βασίλισσας. 

Οι φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ φούντωσαν πέρυσι τον Ιούνιο, όταν δεν μπόρεσε να παραστεί στην κυριακάτικη λειτουργία στις 28 Ιουνίου. Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα.

Tags
Back to top button