Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κίνα: Μητέρα χτυπούσε με μανία το μωρό της επειδή... έκλαιγε! (βίντεο)

Η είδηση έρχεται από την νότια Κίνα όπου μια μητέρα σκαμπιλίζει άγρια και με μανία πολλές φορές το μωράκι που έχει στην αγκαλιά της, επειδή δεν σταματούσε να κλαίει.

Το περιστατικό καταγράφηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα και αμέσως μόλις ανέβηκε στο ίντερνετ κινητοποίησε τις αρχές οι οποίες δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν και να συλλάβουν τη μητέρα.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες ανέλαβαν να στείλουν το μωράκι στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς για να διαπιστωθεί εάν υπέστη κάποιο πρόβλημα από τα χτυπήματα ενώ η μητέρα που το επίθετο της είναι Ουάνγκ πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, η Ουάγνκ εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό και δήλωσε πως ήταν εκτός εαυτού επειδή προσπαθούσε να ταίσει το μωρό της και εκείνο δεν έτρωγε αλλά έκλαιγε συνέχεια. Υποστήριξε μάλιστα πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και υποσχέθηκε στις αρχές να μην επαναληφθεί ξανά παρόμοιο συμβάν.

Οι αρχές της έκαναν αυστηρότατες συστάσεις και της είπαν πως είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι την επόμενη θα ενεργοποιηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες να της πάρουν το παιδί.

 

 

Tags
Back to top button