Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κίνα: Μέχρι 39 βαθμούς Κελσίου σήμερα!

Κίτρινο συναγερμό για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο της Κίνας καθώς αναμένεται να φτάσει έως τους 39 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες βόρειες περιφέρειες της χώρα. Ο κίτρινος συναγερμός αντιστοιχεί στον χαμηλότερο βαθμό προειδοποίησης. 

Το κύμα ζέστης, το οποίο επεκτάθηκε στις περιφέρειες του Βορρά με την εμφάνιση ιστορικά υψηλών θερμοκρασιών σε ορισμένες περιοχές τον Μάιο, θα συνεχίσει να «ψήνει» τη Βόρεια και τη Βορειοανατολική Κίνα, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο.

Ορισμένες περιοχές στην αυτόνομη περιφέρεια της Έσω Μογγολίας αναμένεται να έχουν θερμοκρασίες πάνω από 35 βαθμούς Κελσίου και οι θερμοκρασίες σε ορισμένα μέρη των περιφερειών Λιαονίνγκ και Χεμπέι μπορεί να φθάσουν τους 39 βαθμούς, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Κέντρο, το οποίο σημείωσε ότι η ζέστη θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από το Σάββατο.

Τις επόμενες τρεις ημέρες, τα παραθαλάσσια μέρη στην αυτόνομη περιοχή Γκουανγκσί Ζουάνγκ και στις περιφέρειες Χαϊνάν και Γκουανγκντόνγκ θα πληγούν από ισχυρές βροχοπτώσεις ή καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Tags
Back to top button