Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κίνα: «Μαμά μην κλαις» λέει 3χρονο αγοράκι με καρκίνο- Οι γονείς του δεν έχουν λεφτά για τη θεραπεία του (βίντεο)

Οι απελπισμένοι γονείς αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη θεραπεία του γιου τους, τον περασμένο μήνα, αφού κανένας από τους φίλους ή τους συγγενείς τους δεν μπορούσε να τους δανείσει πια χρήματα, σύμφωνα με φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Dahe δήλωσε ότι πήρε τον μικρό Junyang στο νοσοκομείο Xinhua στη Σαγκάη τον Ιούνιο, προκειμένου να υπάρξουν καλύτεροι ιατρικοί πόροι.

Η οργάνωση είπε, επίσης, ότι και οι δύο γονείς του Junyang έπρεπε να σταματήσουν να εργάζονται για να φροντίσουν το αγόρι.

«Όταν ένα παιδί πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, και οι δύο γονείς θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Κίνας », δήλωσε ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Dahe, στο MailOnline.


Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο ιδρυτής της Dahe, η μητέρα του Junyang, Qu Lifang, φώναξε με δάκρυα: «Εμείς πραγματικά δεν έχουμε άλλους τρόπους. Ο σύζυγός μου και εγώ τσακωνόμαστε κάθε μέρα λόγω των χρημάτων». 

Βλέποντας τη μητέρα να κλαίει συνέχεια, ο 3χρονος Junyang σκούπισε απαλά τα δάκρυα από τα πρόσωπα της και της είπε «μαμά, μην κλαις».

Με τη βοήθεια του Dahe, ο Junyang κατάφερε να συνεχίσει τη θεραπεία του στις 3 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Παίδων στο Anhui.


Παρ' όλα αυτά ο δρόμος για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση ο 3χρονος Junyang είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος.

Tags
Back to top button