Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κίνα: Απο την 1η Ιουνίου θα ισχύσει ο νόμος για την ασφάλεια του διαδικτύου

Ο εν λόγω νόμος ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να εξαπατήσει ή να πουλήσει απαγορευμένα προϊόντα…

Την 1η Ιουνίου θα τεθεί σε ισχύ η κινεζική νομοθεσία για την Κυβερνοασφάλεια, απαγορεύοντας στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν προσωπικές πληροφορίες για τους χρήστες.

Βάσει της νομοθεσίας που εγκρίθηκε από το ανώτατο νομοθετικό σώμα της Κίνας πέρυσι τον Νοέμβριο, οι χρήστες έχουν τώρα το δικαίωμα να ζητούν από τους παρόχους να διαγράφουν προσωπικές πληροφορίες, εάν αυτές αποτελέσουν αντικείμενο κατάχρησης.

Οι υπεύθυνοι των εταιριών για την ασφάλεια του διαδικτύου πρέπει επίσης να προστατεύουν τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί και δεν επιτρέπεται να τις αποκαλύπτουν ή να τις πουλούν.

Όσοι θα παραβιάσουν αυτές τις προβλέψεις του νόμου θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα.

Ο νόμος επίσης ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να εξαπατήσει ή να πουλήσει απαγορευμένα προϊόντα.

Tags
Back to top button