Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 15χρονο και 18χρονο για ληστεία σε βάρος δύο ατόμων

Στη σύλληψη ενός 15χρονου και ενός 18χρονου για ληστεία σε βάρος δύο ατόμων, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο δραστών είναι εγγονός πρώην πολιτικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο παραβάτες είναι σεσημασμένοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο δράστες μαζί με άλλα δύο άτομα απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι έναν 19χρονο και έναν 15χρονο ενώ αυτοί διέρχονταν από το άλσος Συγγρού.

Μετά τη σύλληψή τους και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους, οι δύο δράστες οδηγήθηκαν σήμερα στο αυτόφωρο.

Tags
Back to top button