Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Κι όμως! Υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που πήραν την 13η σύνταξη του Τσίπρα

Έπρεπε να περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από τότε που αποκαλύφθηκε ότι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Μάκης Μπαλαούρας και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, έλαβαν το έκτακτο βοήθημα του Δεκεμβρίου για τους χαμηλοσυνταξιούχος, για να έρθει τώρα το υπουργείο Εργασίας και να παραδεχθεί πως αυτό έχει δοθεί και σε άλλους βουλευτές!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα πόσοι και ποιοι βουλευτές «τσίμπησαν» τη 13η σύνταξη που είχε τάξει ο πρωθυπουργός.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο «η καταβολή της έκτακτης οικονομικής παροχής σε περιορισμένο αριθμό βουλευτών οφείλεται στην αυτοματοποιημένη διαδικασία χορήγησής της και βουλευτές οι οποίοι διαπίστωσαν την κατάθεση τέτοιων ποσών στους λογαριασμούς τους τα επανακατέθεσαν σε λογαριασμούς του ΕΦΚΑ».

Σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί είναι το λιγότερο προκλητικό, όταν παίρνεις 6.000 ευρώ ως αποζημίωση να πάρεις κι άλλα περίπου 350 ευρώ. Πόσο δε μάλλον τη στιγμή που εκατομμύρια πολίτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας ζουν έναν καθημερινό Γολγοθά, εξαιτίας των Μνημονίων.

Tags
Back to top button