Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Kέρκυρα: Ομάδα νεαρών έκλεβε σπίτια σε όλα τα χωριά του νησιού

Μέσα στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν τιμαλφή με τα αποτυπώματά τους .

Και δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν, και στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσαν, τρεις νεαροί Έλληνες που διέρρηξαν μια παραθεριστική κατοικία στην Κέρκυρα. Όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση, ήταν οι δράστες μιας σειράς άλλων διαρρήξεων σε χωριά του νησιού.

Οι δράστες ηλικίας 21, 20 και 18 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς το μεσημέρι της Παρασκευής, πριν προλάβουν να διαφύγουν από την περιοχή Μπαρμπάτι όπου είχαν παραβιάσει το σπίτι. Μέσα σε μια ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν, βρέθηκαν πλήθος τιμαλφή και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα αποκάλυψαν ότι την ίδια ημέρα είχαν εξαπολύσει ένα μπαράζ τεσσάρων διαρρήξεων.

Οι κλοπές είχαν γίνει σε σπίτια στις περιοχές Δουκάδες, Αυλιώτες, Μαγουλάδες και Απραός Κέρκυρας και οι τρεις νεαροί είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ! Άλλες δυο διαρρήξεις είχαν κάνει στις 23 Αυγούστου στην περιοχή Απραός, πάλι με λεία πλήθος χρυσαφικών. 

Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξετάζουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Tags
Back to top button