Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέρκυρα: Έτσι θα γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση

Στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά σήμερα στις 19:00, θα παρουσιαστεί η χαρτογραφική προβολή του ολοκληρωμένου έργου «Ήχος και Φως 1821 -2021» από τον αναπληρωτή καθηγητή Κωνσταντίνο Τηλιγάδη, τον αναπληρωτή καθηγητή Απόστολο Λουφόπουλο και την επίκουρη καθηγήτρια Αγγελική Μαλακασιώτη.

Τo ψηφιακό έργο, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την 1η Ιανουαρίου 2021, στην Παναγία των Ξένων στην Κέρκυρα, για την έλευση του επετειακού έτους 2021, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με πρωτοβουλία της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και του πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητή Ανδρέα Φλώρου.

Μητροπολίτης Κερκύρας: Τα περί ουδετερόθρησκου κράτους, που δήθεν θα φέρει πρόοδο είναι πλάνη

Την επίβλεψη του έργου είχε ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, αναπληρωτής καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος και την καλλιτεχνική διεύθυνση ο αναπληρωτής καθηγητής Κωνσταντίνος Τηλιγάδης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητής Ανδρέας Φλώρος και ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, αναπληρωτής καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom στη διεύθυνση: https://sites.ionio.gr/2021.

Κέρκυρα: Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά σε κρουαζιερόπλοιο

Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, θα φωταγωγήσει το Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Tags
Back to top button