Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Ανήλικος παράκαμπτε την διατραπεζική πληρωμή ενώ ψώνιζε από e-shop-Πλήρωνε όσο ήθελε

“Εξπέρ” στους υπολογιστές ήταν ανήλικος στην Κέρκυρα , καθώς έκανε ηλεκτρονικές παραγγελίες σε πολυκατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταφέρνοντας να παρακάμπτει την διαδικασία διατραπεζικής πληρωμής καταβάλλοντας έτσι ποσά μικρότερα από την αξία όσων αγόραζε.

Κάποιοι στιγμή, οι υπεύθυνοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι οι πληρωμές που γίνονταν από τον περασμένο Αύγουστο από τον ίδιο λογαριασμό δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματική αξία της παραγγελίας και υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ΙΡ του δράστη στην Κέρκυρα και ενημέρωσαν τους εκεί συναδέλφους τους.

Αμέσως έγιναν έρευνες στην κατοικία άλλους χώρους που χρησιμοποιεί που χρησιμοποιεί ο ανήλικος, όπου βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένα smart watch, δυο ζευγάρια ακουστικών, μια κονσόλα παιχνιδιών και εξαρτήματα υπολογιστή που είχε αγοράσει παραβιάζοντας το σύστημα πληρωμών, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 820 ευρώ. Σε βάρος του ανήλικου χάκερ σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση, στην οποία περιλαμβάνεται και η μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Tags
Back to top button