Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κερδίζει έδαφος σε δημοτικότητα ο Τζόνσον για αντικαταστάτης της Μέι

Από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της βρετανικής πολιτικής σκηνής, ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να αποκτά ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Βρετανίας.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της βρετανικής πολιτικής σκηνής φαίνεται πως συνεχώς κερδίζει έδαφος στις καρδιές των ψηφοφόρων.

Μια έρευνα που διεξήχθη από το μπλογκ ConservativeHome αποκάλυψε πως ο Μπόρις Τζόνσον, βρίσκεται πρώτος στην λίστα διαδοχής της Τερέζα Μέι.

Σχεδόν το 30% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι επιθυμεί να δει τον κ. Τζόνσον ως τον μελλοντικό ηγέτη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθεί ο Σαχίντ Τζάβιντ, ο πρόσφατα διορισμένος Υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος έλαβε το 18,86% των ψήφων. Την τρίτη θέση έλαβε ο σκληρός του Brexit Γιάκομπ Ρις-Μοκ, με ποσοστό λίγο πάνω από 13%.

Το μπλογκ κάνει αναφορά και στην προηγούμενη δημοσκόπηση τους, στην οποία ο τότε υπουργός Εξωτερικών Τζόνσον πήρε μόνο 8% μετά την αποτυχία του να σταματήσει την επέκταση του αεροδρομίου του Χίθροου.

Το κλίμα για τον Τζόνσον άλλαξε όταν ξεκίνησε να αρθρογραφεί στη Daily Telegraph, ζητώντας εμπιστοσύνη στην «παγκόσμια Βρετανία» και επικρίνοντας τον σημερινό δήμαρχο του Λονδίνου και το Εργατικό Κόμμα.

Τον Ιούλιο, έλαβε επίσης την έγκριση του προέδρου των ΗΠΑ, όταν πριν από την επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει καλός πρωθυπουργός.

Tags
Back to top button