Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κένυα: Τουλάχιστον 5 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου - Επέβαινε και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού (βίντεο)

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη δυτική Κένυα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε στρατιωτικοί, όπως έγινε γνωστό από μια αστυνομική πηγή.

Άλλοι τρεις στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, πρόσθεσε η ίδια πηγή που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Δείτε βίντεο του 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού, στρατηγός Φράνσις Ομόντι Ογκόλα, επέβαινε στο ελικόπτερο αυτό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστη.

Κένυα: Τουλάχιστον δύο νεκροί σε επίθεση της τζιχαντιστική οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ

Το ελικόπτερο κατέπεσε στην επαρχία Ελγκέγιο-Μαρακουέτ, είπε ο εκπρόσωπος της κενυατικής προεδρίας Χουσέιν Μοχάμεντ, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τα αίτια και τα θύματα. Ο πρόεδρος Ουίλιαμ Ρούτο συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας απόψε στο προεδρικό μέγαρο του Ναϊρόμπι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άιζακ Μουάουρα ανέφερε σε ανάρτησή του ότι σύντομα θα εκδοθεί μια ανακοίνωση για το δυστύχημα.

Τουλάχιστον δέκα στρατιωτικοί σκοτώθηκαν τον Ιούνιο του 2021 όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη κατά την προσγείωση κοντά στο Ναϊρόμπι.

 

Tags
Back to top button