Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: «Έζησα πολλές στιγμές μοναξιάς ως μητέρα» (φωτό)

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τις στιγμές μοναξιάς που έζησε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, παρευρισκόμενη στην έναρξη λειτουργίας ενός σχολείου στο Λονδίνο που δίνει έμφαση στην ενότητα "πνευματική και ψυχική υγεία".

Η Δούκισσα του Cambridge, μητέρα του 3χρονου πρίγκιπα Γεωργίου και της 2χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ, είπε χαρακτηριστικά σε δυο μαμάδες που ξεκίνησαν μια εφαρμογή που αποτέλεσε διαδικτυακό τόπο συνάντησης νέων μαμάδων: «Η αλήθεια είναι ότι περνάς πολλές στιγμές μοναξιάς όταν γίνεσαι μαμά. Αισθάνεσαι απομονωμένη αλλά αυτό είναι κάτι που κάθε μαμά αντιμετωπίζει σε κάποιο βαθμό» επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ της διαδικτυακής επικοινωνίας γονέων, καθώς έχουν πολλά κοινά να πουν και παρόμοιες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν.

Tags
Back to top button