Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλη με τον πρίγκιπα Τζόρτζ- Τον κανει να βαλει τα κλάματα (βίντεο)

Μερικές ημέρες πριν το γάμο της χρονιάς της Πίπα Μίντλετον,mη δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε εκφράσει το φόβο της για το πώς τα δυο παιδιά της θα συμπεριφερθούν στο γάμο της αδελφής της kαι οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν.... 

Η σικάτη δούκισσα του Κέιμπριτζ η οποία δεν θέλησε να είναι παράνυμφος στο γάμο της αδελφής προκειμένου να μην της κλέψει τις εντυπώσεις της, φόρεσε το εκπληκτικό bespoke σομόν Alexander McQueen φόρεμά της και ανέλαβε το ρόλο της...νταντάς των παρανύμφων. 

Η Κέιτ Μίντλετον έφθασε στην εκκλησία όπου έγινε ο γάμος μαζί με τα δυο παιδάκια της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 3 ετών, και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 1,5 έτους, αλλά και μαζί με πολλά ακόμη αγοράκια και κοριτσάκια, όλα κάτω των πέντε ετών, τα οποία ήταν παρανυφάκια στο γάμο της Πίπα. 

Και όπως μπορεί κανείς να φανταστεί αυτή δεν ήταν και η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου... Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κέιτ με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζει «σσσσσσσσσ» καλώντας τα μικρά σε σιωπή, λίγο πριν αρχίσει η τελετή, ενώ χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβει προκειμένου να καθησυχάσει τα εξαγριωμένα παρανυφάκια. Ενα από αυτά, ήταν λίγο πιο... δύσκολο, καθώς ο φακός το συνέλαβε να βγάζει τη γλώσσα του, να κάνει χειρονομίες και γενικώς να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή. 

Το καλύτερο, όμως, της το φύλαγε ο γιος της, πρίγκιπας Τζορτζ! Ο μικρός πρίγκιπας, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αφού ο γάμος είχε τελειώσει και το ζευγάρι αποχωρούσε από την εκκλησία, άρχισε να πατά το 40.000 λιρών νυφικό της θείας του, Πίπα! Και φυσικά η μικρή αδελφή του Σάρλοτ, έκανε το ίδιο, αντιγράφοντάς τον! 

Tags
Back to top button