Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβάλα - Δήμαρχος... Ζορό: Ακινητοποίησε κλέφτη που είχε αρπάξει τσάντα ηλικιωμένης

Τον δικό της…Ζορό φαίνεται πως έχει πλέον η Καβάλα, καθώς ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης δεν δίστασε να καταδιώξει και να πιάσει έναν τσαντάκια.

Όλα έγιναν, χθες, όταν ο κ. Μουριάδης, μαζί με τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας, Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου καταδίωξαν και ακινητοποίησαν τον δράστη ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει την τσάντα μιας ηλικιωμένης.


Το περιστατικό συνέβη πίσω από το Δημαρχείο, με τους δύο άνδρες -παρουσία και της γενικής γραμματέως του Δήμου, Χριστίνας Ταβουλτσίδου– να ακούνε, βγαίνοντας από το Δημαρχείο, τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια.

Αμέσως άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη και εν τέλει να τον ακινητοποιούν λίγα μέτρα παρακάτω, πάνω από τον Δημοτικό Κήπο, δίνοντας στην ηλικιωμένη γυναίκα την κλεμμένη τσάντα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.

Tags
Back to top button