Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kάτοικος στη Μεσσηνία κοιμάται στο ελαιοτριβείο του για να μην τον κλέψουν

Πλήθος κλοπών μαστίζει την παραγωγή ελαιόκαρπου σε όλη τη χώρα. Για το λόγο αυτό, ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία αναγκάζεται πλέον να κοιμάται εκεί για να μην πέσει θύμα κλοπής.

Ο Ηλίας Κωστόπουλος από τη Λευκοχώρα Μεσσηνίας είπε πως νιώθει «όμορφα» που κοιμάται στο ελαιοτριβείο «γιατί προστατεύω το ελαιόλαδο το δικό μου και των παραγωγών».

Μάλιστα, δίπλα στο κρεβάτι του έχει και έναν φακό ενώ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δεν κοιμάται. «Δεν μπορείς να πεις φυλάω και κοιμάμαι. Κοιμάμαι μόνο τις πρωινές ώρες που χαράζει», είπε στον ALPHA.

Στο ελαιοτριβείο τα φώτα είναι ανοιχτά και «όλα είναι σε ετοιμότητα και τα σκυλιά για να με προειδοποιήσουν».

Στη Μεσσηνία «έχουμε καλή ποιότητα ελαιόλαδου και σε αυτό βοηθάει η μορφολογία του εδάφους και το μικροκλίμα που έχουμε στην κάθε περιοχή».

Ο κ. Κωστόπουλος σχολίασε πως «το λάδι είναι μία εύκολη λεία για όλους. Εμείς εδώ γεμίζουμε για τους παραγωγούς και τη σοδειά τους περίπου 5.000 δοχεία τη σεζόν».

Όσον αφορά τη φετινή παραγωγή, τα νέα είναι δυσοίωνα σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο: «πάει χάλια, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής υπάρχει μείωση πάνω από 50%».

Tags
Back to top button