Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καθησυχάζει η Μέι για τους Ευρωπαίους πολίτες στο Η.Β: «Διασφαλισμένα τα δικαιώματά τους»

Η Τερέζα Μέι ξεκαθάρισε ότι ακόμα και χωρίς συμφωνία τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών στο Η.Β. είναι διασφαλισμένα

Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων που αφορούν τους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο δεσμεύτηκε σε επίσημη δήλωσή της η Τερέζα Μέι, μετά την αρνητικό τροπή που φέρεται να έχουν λάβει οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα πρωθυπουργός, «με ή χωρίς συμφωνία, τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών είναι διασφαλισμένα».

Η Τερέζα Μέι, ωστόσο, αναφέρθηκε με αυστηρό ύφος προς τους Ευρωπαίους συνομιλητές της, λέγοντας πως «η επιστροφή των βρετανικών προτάσεων και η απόρριψή τους ασυζητητί, σε αυτό το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων, είναι μη αποδεκτή». Πρόσθεσε δε, ότι για να ξεκολλήσει η διαδικασία, θα πρέπει πλέον οι Βρυξέλλες να λάβουν πολύ συγκεκριμένες δεσμεύσεις και να δώσουν εγγυήσεις.

Νωρίτερα, σε επίσημη δήλωσή του, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, είχε τονίσει πως είναι πιθανός ένας καλός συμβιβασμός για όλους, λέγοντας ωστόσο ότι το βρετανικό σχέδιο για την έξοδο πρέπει στην ουσία να ανασυσταθεί. Επέμεινε, ωστόσο, ότι κοινή βούληση των δύο πλευρών, είναι η ελαχιστοποίηση των συνεπειών του Brexit.

Tags
Back to top button