Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κάτέρρευσε η κόρη του Μακέιν πάνω από το φέρετρο του πατέρα της

Περίλυποι η σύζηγος και τα παιδιά του γερουσιαστή Τζον Μακέιν ετοιμάζονται να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Μακέιν θα ταφεί την Κυριακή στη Ναυτική Ακαδημία των ΗΠΑ, ωστόσο χθες η σορός του βρέθηκε στην πατρίδα του, την Αριζόνα. 

Στο σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του Αμερικανού γερουσιαστή, προσκύνησαν η σύζυγός του Σίντι, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το θάνατο του Τζον Μακέιν αλλά και τα παιδιά του, η κόρη του Μέγκαν και οι δυο γιοι του.

Η Μέγκαν, πιο συγκινημένη από όλους, έσπασε στη θέα του φερέτρου με τον νεκρό πατέρα της. 

Σήμερα αναμένεται να γίνει ένα μνημόσυνο στο Φοίνιξ για τον Τζον Μακέιν, αύριο η τελετή για τη μνήμη του στο Καπιτώλιο και το Σάββατο η κηδεία του στο Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον. Η ταφή θα γίνει την Κυριακή στο Νεκροταφείο της Ναυτικής Βάσης.

Tags
Back to top button