Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα self tests

Όπως μετέδωσε συγκεκριμένα το Star, με τη συγκεκριμένη ρύθμιση στο νομοσχέδιο ικανοποιήθηκε ο αίτημα των φαρμακοποιών να μην διενεργούνται self test στα φαρμακεία, οπότε ο πολίτες θα το κάνουν μόνοι τους, στο σπίτι.

Μόνο με self tests η διά ζώσης εκπαίδευση

Υποχρεωτικό θα είναι το self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο δίχτυ ασφαλείας στα σχολεία που αναμένεται να ανοίξουν στα μέσα Απριλίου.

Θα γίνεται λοιπόν στο σπίτι το τεστ μια φορά την εβδομάδα, ωστόσο το ερώτημα ήταν πως θα μπορέσει να ελεγχθεί ότι ο μαθητής το έκανε και φυσικά ποιοι είναι το αποτέλεσμα. Η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι οι μαθητές να προσκομίζουν μια υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς τους που θα βεβαιώνει ότι το παιδί του, έχει κάνει το self test και είναι αρνητικό. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Tags
Back to top button