Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ινδία - Πάνω από 100 οι νεκροί (βίντεο)

Οι καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την πολιτεία Κεράλα στην Ινδία στέρησαν τη ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους, ενώ τουλάχιστον 150.000 είναι οι εκτοπισμένοι, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Ο επίσημος απολογισμός ανέρχεται σε 106 νεκρούς. 1.331 καταυλισμοί άνοιξαν στην πολιτεία και 147.000 άνθρωποι έχουν σπεύσει εκεί έως αυτήν την ώρα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της αρχής διαχείρισης καταστροφών.

Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές έκαναν λόγο για 86 νεκρούς.

Η πολιτεία της Κεράλα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «εξαιρετικά σοβαρή» κρίση, όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης Πιναραγί Βιτζαγιάν.

Περισσότεροι από 500 στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί στις πληγείσες περιοχές.

«Όλες οι συνοικίες έχουν τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, καθώς αναμένουμε νέες ισχυρές βροχοπτώσεις τις επόμενες 24 ώρες» επισήμανε ο εκπρόσωπος του κέντρου αντιμετώπισης καταστροφών της Κεράλα.

Τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο και στις αεροπορικές συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί και χιλιάδες σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές ή έχουν ισοπεδωθεί.

Με τη βοήθεια ελικοπτέρων οι αρχές απομακρύνουν τους πλημμυροπαθείς που βρήκαν καταφύγιο στις στέγες των σπιτιών τους, ενώ τα τηλεοπτικά δίκτυα καταγράφουν εικόνες όπου σπίτια και ζώα παρασύρονται από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Tags
Back to top button