Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Κατάμαυρο κοτόπουλο σε φάρμα της Φλόριντα! (φωτό)

Το να το αποκαλέσεις το πιο ιδιαίτερο κοτόπουλο στον κόσμο θα ήταν ανακριβές. Αυτό το μαύρο κοτόπουλο δεν είναι απλά σκούρο, είναι μαύρο μέχρι το κόκκαλο.

Γεννημένο στην Ινδονησία και κάτοικος της Florida των ΗΠΑ, αυτό το Goth πουλερικό έχει χρωματισμένα μέχρι και τα όργανα του. Τα αυγά του πάλι έχουν το ωραίο φυσιολογικό κρεμ χρώμα, που έχουν όλα τα φυσιολογικά αυγά.

Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο;

Σύμφωνα με τον Paul Bradshaw υπεύθυνο της φάρμας Greenfire, αυτό το σκούρο χρώμα προκαλείται από γονίδια.

H μετάλλαξη μπορεί να παράγει περίπου 10 φορές περισσότερη μελανίνη από αυτήν που θα έβρισκε κανείς σε ένα φυσιολογικό κοτόπουλο.

Η ιδιαιτερότητα αυτή του κοτόπουλο του έχει δώσει ένα διεθνές γόητρο. Το χρώμα του είναι αυτό, που το κρατά και ζωντανό. Σε διάφορα τοπικά νησιά στην Ινδονησία τα συγκεκριμένα κοτόπουλα τα χρησιμοποιούσαν σε διάφορα τελετουργικά. Τους είχαν προσδώσει έναν βαθμό ιερατικότητας και γι’ αυτό δεν τα τρώγανε.

Το σπάνιο αυτό πτηνό προκάλεσε το ενδιαφέρον του Νew York Magazine, που ζήτησε να το φωτογραφήσει. Ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη, όπου έκανε το μοντέλο και πόζαρε ανενόχλητο μπροστά στους φωτογράφους. Όπως λένε οι υπεύθυνοι της φάρμας:

Δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την όλη διαδικασία και γύρισε πίσω για ένα χαρούμενο reunion με τους φίλους του, τις χήνες. Ζει τη ζωή ενός top model!!!

Tags
Back to top button