Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καταλονία: Σιγή ισχύος τηρούν στην Μπαρτσελόνα

Οι εξελίξεις στην Καταλονία και γενικότερα στην Ισπανία είναι καταιγιστικές σχετικά με το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησης της περιοχής, αλλά στην Μπαρτσελόνα τηρούν σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο σύλλογος-σύμβολο της Καταλονίας δεν πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα υπέρ ή κατά της απόφασης του τοπικού κοινοβουλίου για ανεξαρτητοποίηση.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία και το άρθρο 155 που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση του κράτους, η απόφαση ανεξαρτητοποίησης είναι παράνομη και σε περίπτωση που τοποθετηθούν οι «μπλαουγκράνα», ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων, ο τεχνικός των της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις.

«Είναι μία διαρκής ερώτηση. Δεν θα αρνηθώ ότι παρακολουθώ την κατάσταση, όπως κάνουν όλοι, έχω την προσωπική άποψή μου και δεν τη λέω δημόσια. Όμως, κάθε πέντε λεπτά όλα αλλάζουν. Είναι πολιτική και σήμερα συνέβησαν κι άλλα πράγματα. Είχα πολύ γεμάτη ημέρα χθες, σήμερα επίσης και δεν έχει τελειώσει. Προτιμώ να εστιάσω στο άθλημα. Η ευθύνη μου είναι η νίκη της Μπαρτσελόνα», ήταν η αρχική αντίδρασή του.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει ισπανικό πρωτάθλημα δίχως την παρουσία της Μπαρτσελόνα, αποκρίθηκε: «Αυτά είναι υποθέσεις και συμπεράσματα. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι αύριο έχουμε αγώνα κόντρα στην Αθλέτικ».

 

Tags
Back to top button