Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καρέ- καρέ η συνάντηση Α.Τσίπρα- Ν.Τραμπ (φωτό)

Μηνύματα για το περιεχόμενο των συνομιλιών του στον Λευκό Οίκο τόσο στη διάρκεια των διευρυμένων συνομιλιών στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, όσο και πριν από την έναρξη των κατ' ιδίαν συνομιλιών με τον Ντόναλντ Τραμπ έστελναν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού και οι υπουργοί που τον συνοδεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Παράλληλα αναρτούσαν και φωτογραφίες μέσα από τον Λευκό Οίκο για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής αντιπροσωπείας στον Λευκό Οίκο. 

1. «Στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου. Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας σε μια πολύ σημαντική περιοχή. Έχουμε κοινά συμφέροντα & αξίες» ανέφερε η σελίδα του Πρωθυπουργού στο Twitter .

2. «Συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ @POTUS στο Oval Office. Μια σημαντική στιγμή για την ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών στρατηγικών σχέσεων» ανέφερε η σελίδα του Πρωθυπουργού στο twitter.

3. Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου 

4. Η στιγμή της άφιξης του Πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο

5. Ο Ντόναλντ Τραμπ στην είσοδο του Λευκού Οίκου για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα

 

6. Οι προετοιμασίες για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα

7. Το τιμητικό άγημα

8. Οι εκπρόσωποι του τύπου έξω από τον Λευκό Οίκο
 

9. Το τιμητικό άγημα 

10. Σε «θέση μάχης» οι φωτορεπόρτερς 

11. Στον περίβολο του Λευκού Οίκου

12. Το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο 

13.  Το tweet του Αμερικανού προέδρου για τις κοινές δηλώσεις με τον Αλέξη Τσίπρα

14. Η φωτογραφία που ανέβασε το επιτελείο του Πρωθυπουργού στο Twitter. 

15.Tα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Twitter 

16. Εν αναμονή των κοινών δηλώσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Αμερικανού προέδρου

17.Η χειραψία Τραμπ - Τσίπρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους

Tags
Back to top button