Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καρέ - καρέ η επιχείρηση εκτέλεσης με 50 σφαίρες των ισλαμιστών τρομοκρατών στο Λονδίνο (φωτό, βίντεο)

Δείτε καρέ-καρέ όλη την επιχείρηση εξουδετέρωσης των ισλαμιστών τρομοκρατών από την αστυνομία στο Λονδίνο με συνολικά 50 σφαίρες. Την κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Ιταλός κινηματογραφιστής Γκαμπριέλε Σκιότο, ο άνθρωπος που το ίδιο βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεκρού τρομοκράτη με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ο Σκιότο βρισκόταν σε μια από τις παμπ στην αγορά του Μπόροου προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όταν άκουσε τα ουρλιαχτά των θυμάτων των τριών τρομοκρατών που νωρίτερα είχαν σαρώσει πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ωθούμενος από την επαγγελματική του «διαστροφή» αντί να κρυφτεί μέσα στην παμπ ο 25χρονος Ιταλός βγήκε στο δρόμο και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις τρομοκράτες που φορούσαν γιλέκα με ψεύτικα μεταλλικά δοχεία για να δίνουν την εντύπωση ότι είναι ζωσμένοι με εκρηκτικά.

«Η αστυνομία προσπαθούσε να τους απομακρύνει από τους περαστικούς. Και τότε τους πυροβόλησαν. Είδα τρεις άνδρες να δέχονται τα πυρά των αστυνομικών» περιγράφει τη σκηνή που εκτιλύχθηκε μπροστά στα μάτια του ο Σκιότο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα η Daily Mail είναι αποκαλυπτικές. Οχτώ αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα έχουν σχηματίσει ένα είδος ανθρώπινου τείχους και στη θέα των τρομοκρατών ανοίγουν πυρ ρίχνοντας συνολικά 50 σφαίρες.

«Έπεσαν όλοι νεκροί μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπαμ, μπαμ, μπαμ. Οι αστυνομικοί αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί. Ήταν σαν ήταν έτοιμοι από καιρό για μια τέτοια επιχείρηση» συνέχισε τη διήγηση ο Ιταλός κινηματογραφιστής.
Τη στιγμή των πυροβολισμών των αστυνομικών κατέγραψε την ίδια ώρα σε ερασιτεχνικό βίντεο και ο πελάτης μιας κοντινής παμπ. Ο ίδιος σκυμμένος πίσω από ένα τραπέζι για να καλυφθεί καταγράφει όσα συμβαίνουν γύρω του όταν κάποια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί από την πλευρά του δρόμου. 

Tags
Back to top button