Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρδίτσα: Έκλεψαν αλουμίνια βάρους 3.000 κιλών και τα πούλησαν σε μάντρες

Τέσσερις «κυνηγοί» μετάλλων, κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις τόνους αλουμινίου από το προαύλιο ενός καταστήματος σε περιοχή της Καρδίτσας και έπειτα εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ενώ μάλιστα έσπευσαν να πουλήσουν τη λεία τους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δράστες φόρτωσαν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι βέργες αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων και βάρους περίπου 3.000 κιλών και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, οι αστυνομικοί του τμήματος έκαναν έρευνες σε μάντρες σκραπ στην ευρύτερη περιοχή και σε μια από αυτές βρέθηκαν βέργες αλουμινίου συνολικού βάρους 810 κιλών από τις κλεμμένες, οι οποίες αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Στην επιχείρηση συνελήφθη η προσωρινά υπεύθυνη, η οποία αποκάλυψε την ταυτότητα ενός από αυτούς που της πούλησαν τις ράβδους. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη στον ίδιο και τους τρεις αναζητούμενους συνεργούς του για κλοπή, ενώ σε βάρος της γυναίκας και του ιδιοκτήτη της μάντρας που αναζητείται ασκήθηκε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Tags
Back to top button