Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής για ξυλοδαρμό Μετρό: «Δεν είναι μαγκιά να μην φοράς μάσκα»

«Πραγματικά αδιανόητη» χαρακτηρίζει τη σημερινή «πρωτοφανή» επίθεση στον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δηλώνοντας ότι δεν είναι «μαγκιά» να μην φοράς μάσκα και πολύ περισσότερο δεν είναι «μαγκιά» να ασκείς βία.

Ο υπουργός με ανάρτηση του πριν λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ένας άνθρωπος βρίσκεται στο νοσοκομείο επειδή έκανε υπεύθυνα τη δουλειά του και προστάτευσε τη δημόσια υγεία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό στη δημοκρατική κοινωνία μας. H σημερινή πρωτοφανής επίθεση δύο ατόμων σε εργαζόμενο στο που τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα, είναι πραγματικά αδιανόητη. Δεν είναι «μαγκιά» να μην φοράς μάσκα και πολύ περισσότερο δεν είναι «μαγκιά» να ασκείς βία».

Και προσθέτει: «Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έχει ήδη παραδοθεί από τη ΣΤΑΣΥ στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να λογοδοτήσουν. Η μάσκα, ιδίως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας από τον κορονοϊό. Γι' αυτό και η συντριπτική πλειονότητα των επιβατών συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των ειδικών. Ελάχιστοι είναι αυτοί που αρνούνται ένα αυτονόητο μέτρο. Είναι ακατανόητο γιατί κάποιος να αρνείται μία μάσκα που μπορεί να σώσει και τη δική του ζωή και τις ζωές των άλλων… Ευχαριστώ όσους εργάζονται ευσυνείδητα στα Μέσα Μαζικής  Μεταφοράς και εύχομαι στο θύμα της άνανδρης επίθεσης περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας».

Tags
Back to top button