Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα: Δείτε τι συνέβη στο σπίτι του Άντονι Χόπκινς (φωτό, βίντεο)

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα από το Μαλιμπού όπου απεικονίζεται το μέγεθος της καταστροφής μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε και τα νότια της Καλιφόρνια.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι μέσα από τα αποκαΐδια διακρίνεται ολοκάθαρο και άθικτο το σπίτι του Άντονι Χόπκινς. Η έπαυλη του Χολιγουντιανού σταρ ήταν από τις ελάχιστες που γλύτωσαν από την πύρινη λαίλαπα, ενώ γύρω το τοπίο θυμίζει πεδίο μάχης.

Τα σπίτια τους στην πυρκαγιά στο Μαλιμπού έχασαν η Μάιλι Σάιρους, ο Νιλ Γιανγκ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ρόμπιν Θικ, η Καμίλ Γκράμερ. Από τους ελάχιστους τυχερούς ήταν και ο Πιρς Μπρόσναν που ελάχιστα επλήγη το σπίτι του από τις φλόγες.

Και το σπίτι του Πιρς Μπρόσναν:

 

 

Tags
Back to top button