Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Kανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου το δημοψήφισμα στα Σκόπια: Απορρίφθηκε αίτηση «παγώματος»

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της ΠΓΔΜ απέρριψε αίτημα που αμφισβητούσε τη συνταγματικότητα του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπέρμαχος της αίτησης ήταν μέλος του ανώτατου δικαστηρίου, που υποστήριζε ότι η απόφαση της Βουλής για το δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου είχε πολλά νομικά κενά, ότι το ερώτημα χειραγωγεί τους πολίτες και ότι η διατύπωσή του δεν είναι αρκετά συγκεκριμένη.

Κατά του αιτήματος ψήφισαν επτά δικαστές ενώ υπέρ τάχθηκαν δύο. Αμφότεροι οι διαφωνούντες είχαν διοριστεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ιβανόφ, ο οποίος πρόσκειται στην εθνικιστική αντιπολίτευση και τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το ερώτημα που θα τυπωθεί στα ψηφοδέλτια είναι: «Είστε υπέρ του να είμαστε μέλη στο NATO και στην ΕΕ, δεχόμενοι τη συμφωνία μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδας;».

 

Tags
Back to top button