Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καμπότζη: 32χρονος Βρετανός «έφαγε» το ξύλο της αρκούδας από Κινέζους λόγω του... τατουάζ του!

Ένας Βρετανός που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ταϊβάν έφαγε... το ξύλο της αρκούδας, έπειτα από επίθεση μιας παρέας εξαγριωμένων Κινέζων σε ένα μπαρ στην Καμπότζη. Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι το μεγάλο τατουάζ που είχε κάνει ο άνδρας στο κεφάλι του και έγραφε απλά... «Ταϊβάν».

Ο 32χρονος Πολ Φερέλ, που είχε αποκτήσει το εν λόγω τατουάζ σε παρορμητική στιγμή, μετά από ένα βράδυ μεθυσιού, βρισκόταν σε διακοπές στην Καμπότζη όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση. 

Περίπου 10 Κινέζοι που βρίσκονταν στο μπαρ πρόσεξαν το τατουάζ του 32χρονου όταν εκείνος έβγαλε το καπέλο του. Αμέσως τον προσέγγισαν και άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το τατουάζ του. Η συζήτηση έγινε άκρως έντονη μετά από λίγο, αφού αναπόφευκτα επεκτάθηκε στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Σύντομα, άναψαν τα αίματα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο Βρετανός άρχισε να δέχεται τα χτυπήματα των δέκα ανδρών. «Έκαναν σαν τρελοί! Με χτυπούσαν με καρέκλες, μπουκάλια», είπε αργότερα ο Βρετανός σε τοπικά ΜΜΕ. Δεν σταμάτησαν ούτε καν όταν ο Βρετανός φώναξε απελπισμένος στα Μανδαρινικά: «Εντάξει, θα πω ότι η Ταϊβάν είναι επαρχία της Κίνας, απλά αφήστε με να φύγω!»

Υπενθυμίζεται ότι, ως ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Δημοκρατία της Κίνας» η Ταϊβάν αναγνωρίζεται μόνο από 20 κράτη. Δεν αναγνωρίζεται από τις περισσότερες χώρες και διεθνείς οργανισμούς διότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας επιμένει να τη θεωρεί επαρχία της. 

Μετά την περιπέτειά του ο 32χρονος Βρετανός δηλώνει αποφασισμένος να αφαιρέσει με λέιζερ το τατουάζ του, αφού δεν σταματά να τον βάζει σε μπελάδες. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι έχει γνωρίσει πολλούς ανοιχτόμυαλους Κινέζους που δεν αφήνουν μια «μουτζούρα» στο πρόσωπό του να επηρεάσει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν και του φέρονται.

Tags
Back to top button