Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Καμία» πιθανότητα να μείνει στη φυλακή ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ

Δικαστική πηγή υποστηρίζει πως δεν υπάρχει «σχεδόν καμία» πιθανότητα να παραμείνει στη φυλακή ο Ρώσος επιχειρηματίας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ,παρά την χθεσινή προσαγωγή του, ύστερα από αίτημα των εισαγγελέων του Μονακό, για υπόθεση διαφθοράς. 

Ελεύθερος μπορεί να αφεθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη, μετά από τη χθεσινή προσαγωγή του στο Μονακό, ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως δήλωσε δικαστική πηγή μιλώντας στο Sputnik.

«Ο Ριμπολόβλεφ προσήχθη την Τρίτη (…) για 24 ώρες. Ο εισαγγελέας ενδέχεται να αποφασίσει να παρατείνει την κράτησή του για αρκετές ώρες. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί για 6 ώρες. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα θα λυθεί το ζήτημα της κράτησής του», είπε η πηγή. 

Όπως προσέθεσε, ακόμη, δεν υπάρχει «σχεδόν καμία» πιθανότητα να παραμείνει στη φυλακή. 

«Η φυλάκιση δεν εφαρμόζεται εκεί… Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξει ποινική υπόθεση σε βάρος του Ριμπολόβλεφ ή όχι», δήλωσε η πηγή.

Την Τρίτη, η γαλλική εφημερίδα Le Monde ότι ο Ριμπολόβλεφ προσήχθη, καθώς το γραφείο του Εισαγγελέα στο Μονακό τον θεωρεί ύποπτο για «διαφθορά», «διαπλοκή συμφερόντων» και εγκληματική συνέργεια.

Οι δικηγόροι του, με τη σειρά τους, ζήτησαν να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας του επιχειρηματία.

Tags
Back to top button