Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμένα Βούρλα: «Όποιος το έχει κάνει θα το πληρώσει» λέει ο σύζυγος της 50χρονης

Η 50χρονη αλλοδαπή μαζί με το σύζυγό της προσήχθησαν χθες (22/10/2024) και για περισσότερες από 12 ώρες ανακρίνονταν από τους άνδρες της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Παρότι η ύποπτη που φέρεται να «κάρφωσε» το μαχαίρι στην πλάτη της 84χρονης και να της αφαίρεσε τη ζωή, δεν «έσπασε» ούτε για μια στιγμή  μπροστά στους αστυνομικούς, τελικά συνελήφθη, καθώς τα ενοχοποιητικά στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον της

Οι αστυνομικοί μετά από καταθέσεις ατόμων από το περιβάλλον της 84χρονης αλλά και από βιντεοληπτικό υλικό, συγκέντρωσαν τα στοιχεία που ήθελαν, προκειμένου να περάσουν χειροπέδες στη γυναίκα που είχαν βάλει στο μικροσκόπιό τους τις τελευταίες ημέρες.

Κι αυτό γιατί η 50χρονη αποτυπώθηκε από κάμερα ασφαλείας την 11η  Σεπτεμβρίου να είναι το τελευταίο άτομο, που μπήκε και βγήκε από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

 Η αλλοδαπή οδηγήθηκε χθες, Τρίτη (22/10/2024) στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του νόμου περί όπλων, δεν παραδέχεται τις εις βάρος της κατηγορίες, ενώ ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον του.

«Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της.  Εγώ δουλεύω γιατί πρέπει να δουλέψω» λέει στο newsit.gr ο σύζυγος της 50χρονης, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε για την υπόθεση.  

«Στην αστυνομία τα έχουμε πει όλα, εγώ δεν φταίω σε κάτιΌποιος το έχει κάνει, θα το πληρώσει.  Άμα δεν τρως σκόρδο, μυρίζεις;», λέει o σύζυγος της 50χρονης, ενώ σε ερώτηση του newsit.gr για τις κατηγορίες που βαραίνουν τη σύζυγό του, ο ίδιος χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις αναφέρει: «Άμα το ρισκάρεις θα το πληρώσεις. Τί να κάνουμε εμείς, να πεθάνουμε όλοι;».   

Tags
Back to top button