Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμένα Βούρλα: Διέρρηξαν το διαμέρισμα της 84χρονης που δολοφονήθηκε

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Τα στοιχεία που "καίνε" την 50χρονη οικιακή βοηθό για τη δολοφονία της 87χρονης

Διάρρηξη σημειώθηκε στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα.

Όπως αναφέρει το , άγνωστος ή άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος, χωρίς να πάρουν κάτι από το εσωτερικό.

Το συμβάν εγείρει ερωτήματα για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη.

Η 50χρονη Αλβανίδα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για την δολοφονία θα απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα στη Λαμία το πρωί της Παρασκευής (25/10).

Σημειώνεται ότι η 50χρονη δεν έχει ομολογήσει.
 

 

Tags
Back to top button