Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμένα Βούρλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη του διαμερίσματος

Την ώρα που η 50χρονη κατηγορούμενη έδινε εξηγήσεις σε ανακριτή για το έγκλημα που της καταλογίζεται, η διάρρηξη στο σπίτι που έμενε η άτυχη 84χρονη, προκαλούσαν ένα νέο κύμα αναστάτωσης στα Καμένα Βούρλα.

Άγνωστοι είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την εξώπορτα του σπιτιού στα Καμένα Βούρλα και να μπουν στο διαμέρισμα της γυναίκας που έπεσε θύμα δολοφονίας. Οι εικόνες – ντοκουμέντο που παρουσίασε σήμερα (25.10.2024) η εκπομπή Live News– που άφησαν πίσω δείχνουν ότι χρειάστηκαν χρόνο, για να ολοκληρώσουν το χτύπημα. 

Διάρρηξη στο διαμέρισμα της 84χρονης που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα -Τουλάχιστον δύο δράστες (Βίντεο)

Η διάρρηξη στα Καμένα Βούρλα σημειώθηκε χθες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έψαξαν στα δωμάτια του διαμερίσματος, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο. Το υλικό από τις κάμερες της περιοχής βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών, που πλέον προσπαθούν να φωτίσουν ακόμα ένα μυστήριο.

Η 50χρονη κατηγορούμενη δεν ομολόγησε στους αστυνομικούς. Ανέφερε πως είχε χάσει τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε τη μέρα του εγκλήματος και επανέλαβε πως δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κακό στην άτυχη γυναίκα.

«Μπήκα εκείνη την ημέρα στο σπίτι της αλλά δεν έκανα τίποτα. Έκατσα λίγο εκεί και έφυγα. Δεν έχω καμία σχέση. Έχω προβλήματα υγείας, αφήστε με», ανέφερε η 50χρονη.

Η τοπική κοινωνία παραμένει διχασμένη για την 50χρονη. Κάποιοι αδυνατούν να πιστέψουν τα όσα της καταλογίζονται και άλλοι κάνουν λόγο για μια γυναίκα που είχε απασχολήσει με τις πράξεις της και στο παρελθόν.

«Με νάρκωσε. Πήγε μέσα και πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια καινούρια που είχα, μου έβγαλε τη βέρα και μου την πήρε», ανέφερε χθες στο Live News κάτοικος της περιοχής.

Οι στενοί συγγενείς της κατηγορούμενης, περιμένουν την κρίση της δικαιοσύνης.

Όλες αυτές τις μέρες, που η 50χρονη βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση, δεν άλλαξε γραμμή.

«Δεν έκανα τίποτα και δεν είχα λόγους να κάνω κάτι τέτοιο. Την ήξερα τη γυναίκα και την βοηθούσα όποτε μπορούσα», είπε η 50χρονη.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η απόφαση του ανακριτή για την 50χρονη, με τους αστυνομικούς στα Καμένα Βούρλα να συνεχίζουν τις έρευνες, για τη διάρρηξη στο σπίτι που έμενε η δολοφονημένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν οργώσει τον σκουπιδότοπο της Λαμίας προκειμένου να εντοπίσουν τα ρούχα και τα παπούτσια της 50χρονης ή το φονικό όπλο.

Tags
Back to top button