Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλομοίρα: Τα παιδιά μου θέλω να μάθουν την ελληνική γλώσσα

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωρινή εγκατάστασή της στην Ελλάδα και για τα παιδιά της.

Ήρθες στην Ελλάδα για το τηλεοπτικό παιχνίδι Rising Star

«Ναι. θα μείνω στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Απριλίου. Ο ρόλος στο Rising Star γράφτηκε για μένα. Είμαι ευγνώμων και το σέβομαι πολύ. Κάνω όλο το backstage, κι επειδή έχω ξεκινήσει όλη μου την καριέρα από τάλεντ σόου. Ξέρω τι πραγματικά περνάνε τα παιδιά, την αγωνία τους και νιώθω ότι μπορώ να τους δίνω συμβουλές. Είναι η πρώτη φορά που τραγουδάνε μπροστά σε τόσο κόσμο και μπορώ να δώσω αγάπη και τη θετική μου ενέργεια.

Πόσο καιρό έχεις να έρθεις στην Ελλάδα και να μείνεις μεγάλο χρονικό διάστημα;

Γύρω στα 6 χρόνια, γιατί έφυγα μόλις παντρεύτηκα, το 2010, δεν ερχόμουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μεγαλύτερο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και για τα παιδιά μου γιατί είναι σε ηλικία που μπορώ να τα βάλω σε ελληνικό σχολείο. Τα δίδυμα αγόρια έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 4 χρονών και η μπέμπα είναι 4 μηνών, θέλω να μάθουν την ελληνική γλώσσα.

Από Τηλεόραση

Tags
Back to top button