Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καλλιτέχνης τατουάζ… χασάπης: Aφαίρεσε αυτιά, θηλές και έκοψε γλώσσα πελάτη!

Σάλος στην Βρετανία από την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ένας καλλιτέχνης τατουάζ. Τι είπε στο δικαστήριο ο άνδρας.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης τατουάζ δήλωσε ένοχος σήμερα, Τρίτη 12.02.2019 στην κατηγορία ότι έκανε παράνομες αλλαγές στα σώματα των πελατών του, μεταξύ αυτών αφαίρεσε ένα αυτί και μια θηλή και έκοψε στα δύο τη γλώσσα ενός πελάτη.

Τα τατουάζ και τα… παράνομα

Ο 50χρονος Μπρένταν Μακάρθι, ή Dr Evil, που δεν διαθέτει καμία ιατρική πιστοποίηση, πραγματοποίησε τις χειρουργικές αυτές επεμβάσεις στο στούντιό του στο κέντρο του Ουολβερχάμπτον, το διάστημα 2012-2015, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του σχετικά με φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, όπου εκείνος εμφανιζόταν να αφαιρεί το αυτί ενός πελάτη.

Ο Μακάρθι υποστήριξε πως πίστευε ότι οι επεμβάσεις αυτές ήταν νόμιμες, καθώς οι πελάτες του είχαν συναινέσει σε αυτές όταν πήγαν για… τατουάζ.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες περί εκ προθέσεως πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών. Η ποινή του καλλιτέχνη τατουάζ θα ανακοινωθεί αργότερα.

«Πρόκειται για μια δίκη ορόσημο που αφορά την τροποποίηση του ανθρώπινου σώματος» δήλωσε η Ριάνον Τζόνες, από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Αυτή η δίκη δεν διεξήχθη με την επιδίωξη να περιορίσουμε την ατομική επιλογή ή την ελευθερία της αυτοέκφρασης, αλλά επειδή ο Μακάρθι, που έχει άδεια να κάνει τατουάζ και body piercing, πραγματοποιούσε σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις σε ένα tattoo studio…» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου.

Tags
Back to top button