Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και χιόνια - Αναλυτικά η πρόβλεψη για τις ερχόμενες ημέρες

Επιλέξτε κάτω από την πρόγνωση του καιρού την περιοχή που θέλετε, για να δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη.

Αναλυτικότερα η πρόβλεψη του καιρού για τις ερχόμενες ημέρες:

Δευτέρα

Kαιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Xιονιά θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς καθώς και σε περιοχές της βόρειας χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο. τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά.

Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις, στα νοτιά νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Τρίτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς και πρόσκαιρα σε περιοχές της βόρειας χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο. σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. στα νοτιά νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Τετάρτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά και πιθανόν σε περιοχές της βόρειας χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα κυρίως στα δυτικά και πρόσκαιρα στο ανατολικό αιγαίο. Τα φαινόμενα βαθμιαία στα δυτικά θα ενταθούν.

Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά Θ μποφόρ. στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Tags
Back to top button