Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Νέες προβλέψεις των μετεωρολόγων – Το ξεκίνημα της κακοκαιρίας στην Θεσσαλονίκη!

Με βροχόπτωση από το απόγευμα προς το βράδυ θα ξεκινήσει απόψε η κακοκαιρία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Όπως επισημαίνει…

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, οι βόρειοι άνεμοι θα ψύξουν την ατμόσφαιρα και θα σημειωθεί χιονόπτωση τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, όμως το χιόνι δεν θα είναι πολύ. Μια δεύτερη χιονόπτωση θα σημειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που θα εκδηλωθούν από σήμερα το βράδυ θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 του μήνα, συμπαρασύροντας τις θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα που θα διαμορφωθούν από -5 μέχρι -8 βαθμούς Κελσίου για το κέντρο της πόλης.

Το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι και οι πιο ψυχρές μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο παγετός θα είναι ολικός, γεγονός που σημαίνει ότι και η μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας θα είναι κάτω από το μηδέν. Σύμφωνα με τον κ. Καρακώστα, οι πολίτες θα πρέπει να προσέξουν τους ισχυρούς ανέμους διότι μπορεί να σημειωθούν πτώσεις δέντρων.

Tags
Back to top button