Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: »Μίνι» καύσωνας και πάλι από την Κυριακή – Αναλυτική πρόγνωση

»Σκαρφαλώνει» κι άλλο ο υδράργυρος αύριο Κυριακή και στις παραλίες αναμένεται και πάλι να μην πέφτει καρφίτσα. Σε αρκετές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 38 βαθμούς.


Ο »μίνι» αυτός καύσωνας θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη, όπου και θα υποχωρήσει λίγο το θερμόμετρο.

Αναλυτικά η πρόγνωση για αύριο Κυριακή:

ΑΤΤΙΚΗ
Καλός θα είναι ο καιρός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα και άνεμοι μεταβλητοί 3 και 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα και άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλός καιρός με ανέμυς μεταβλητούς έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς και στην Ηπειρο η ελάχιστη τοπικά 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγη συννεφιά στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 37 βαθμούς και κατά τοπους στα νότια έως 38 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Βορειάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Βορειάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς.

Tags
Back to top button