Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: Καύσωνας από σήμερα

Αν και πάλι η εβδομάδα έχει… προοπτική για βροχές, από σήμερα ο καιρός αποφάσισε να μας φέρει και πάλι ζέστη και μάλιστα αποπνικτική καθώς το θερμόμετρο θα δείξει πάνω από τους 37 και 38 βαθμούς.


Στην Αττική το θερμόμετρο μπορεί να πέσει τη νύχτα στα ορεινά ως και στους 23 όμως το μεσημέρι θα φτάσει ακόμη και τους 38, ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις το θερμόμετρο θα δείξει από 21 ως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο και στα Δυτικά το θερμόμετρο θα φτάσει ως και τους 37 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλία τους 38. Στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 36 ενώ δεν αποκλείεται να βρέξει στα ορεινά.
Στις Κυκλάδες, τα νησιά του Αιγαίου και στη Κρήτη οι βοριάδες θα κρατήσουν το θερμόμετρο κάτω από τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Tags
Back to top button